Algemene voorwaarden

Taarten4all ontvangt uw bestelling bij voorkeur zo vroeg mogelijk van te voren. U kunt uw bestelling plaatsen per mail of telefonisch. Wij willen dan graag van u weten wanneer, voor hoeveel personen, de vulling en wat voor een taart u in gedachten hebt. Wij zullen u dan vrijblijvend een voorstel doen, welke 2 weken geldt. Daarna vervalt het voorstel. Taarten4all houdt geen data in haar agenda vrij voordat de bestelling definitief geplaatst is.

Onze taarten zijn handwerk en dat maakt ze uniek. Daarom maakt Taarten4all in principe ook nooit meerdere malen dezelfde taart. Ook maken we geen taarten exact na van medebaksters. De taart kan wel een inspiratiebron zijn.

Wanneer u een bruidstaart wilt bestellen vinden we het fijn om een persoonlijke afspraak te maken. Tijdens deze afspraak ontwerpen we samen uw bruidstaart. Het bruidstaart ontwerp blijft in bezit van Taarten4all en het ontwerp mag niet door anderen gebruikt worden.

De taarten kunnen afgehaald worden bij ons thuis. Bruidstaarten, sweet tables en high tea’s bezorgen we het liefst zelf. Binnen Winterswijk is dat gratis, daar buiten wordt een kilometer vergoeding gehanteerd van € 0, 35 per gereden kilometer (heen en terug). Eventueel is het mogelijk om in overleg ook gelegenheidstaarten te bezorgen.

Wanneer u door wat voor een reden dan ook de opdracht wilt annuleren dan kan dat tot uiterlijk 1 week voor de afleverdatum. Dit met uitzondering van bruidstaarten, sweet tables en high tea’s of bestellingen meer dan 50 personen. Bij annulering van uw bestelling binnen de gestelde termijn kunnen er wel kosten berekend worden. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het bezet houden van de betreffende datum.

Al onze taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht direct doch in ieder geval binnen 24 uur. Dit zodat we uw klacht kunnen beoordelen en wij samen een passende oplossing kunnen zoeken.

Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet in behandeling worden genomen.
Taarten4all is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de taart nadat deze opgehaald of afgeleverd is.

Taarten4all is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. Taarten4all zal in een dergelijk geval haar uiterste best doen om een vervangende bakker te vinden om de opdracht over te nemen.

Taarten4all is nimmer gehouden tot betaling van schadevergoeding aan de koper of anderen.

De door Taarten4all gehanteerde prijzen zijn prijzen in euro’s. Deze prijzen zijn inclusief BTW. De betaling volgt contant bij aflevering of wanneer u het wilt overschrijven ontvangt u een factuur. De betaling dient te geschieden binnen 14 dagen onder vermelding van het factuurnummer of voor de aflevering plaats vindt. Bruidstaarten, sweet tables en afternoon- of high tea’s worden van te voren gefactureerd en dienen volledig betaald te zijn voordat uw evenement plaats vindt.

Met het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

Taarten4all behoudt zich het recht voor deze voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.